Ja sitten hävittiin 3-0!! Voi mahtavaa! -.-

Eka erä oli jotenki unessa mutta kaikilla oli fiilis että tää on meidän peli tänään!! Sitte ku toka erä hävittiin kaikkien fiilis laski ku lehmän häntä. Valmentaja haluaa että kentällä olis joku joka ottais ohjaksia ja pitäis intoo yllä! Mutta paljon itte voi vaikuttaa, junnu ja vielä kun saa pari passia erää kohden, ei oikein vakuuttavimmasta päästä...

Komannessa erässä tais valmentajalle iskeä pienoinen paniikki kun iski meikän keskitorjujaksi... Kauheeta katsottava!! Oltiin koko erä hyvin mukana parin pisteen johto kumminkin päin vaan! Eniten oon kyllä pettyny ulkomaalaisvahvistukseen! Ei pelannut niinkuin vahvistuksen kuuluisi, hirveesti sellasia junnu virheitä mitä vois olettaa mun kaltasilta pelaajilta ja muutenki ilme oli hukassa!

Huomenna aamusta kohti Varalaa ja sieltä helsinkiin. Illalla peli jotain joukkuetta vastaan ja tiistaina lähtö Ukrainaan!! Nyt kyllä saa sitten paljon enemmän vastuuta ja parempia passeja saadaan mulle heitettyä ettei kaikki mulle tarkotetut oo vaa hätäpasseja. Odotan kyllä kovaa noita karsintoja! Tahdon pelata hyvin ku tähän me ollaan valmistauduttu, tää on se hetki!!!

Siihen on tartuttava.

-Zandip