Viime viikonloppuna kisattiin B-nuorten alue Sm-kisat Raahessa. Pronssia saatiin. Jäi vähän harmittamaan kun hävittiin välierät Lounaalle, mutta hävittiinpä sentään mestareille. Samalla jäi myös kaivelemaan kun en päässyt All Star -seitsikkoon... Ei siinä sillälailla pitäisi mitään ihmeellistä olla etten ollut siinä, mutta se ärsyttää suunnattomasti että joku todella sukka KT pääsi siihen vaan pituudella...! Ja kun oikeasti yritin hoitaa osaani ja tulla esille omasta joukkueesta, olla se "tukipilari". Kun ei mitään tullut niin tuntui niin turhalta. Olin kyllä kapteeni, mutta meni vaan niin nopeasti nuo kisat ettei vaan ehtinyt nauttia.

Kisojen takia nyt ollut olkapää todella huonossa kunnossa. Pelkään välillä etteivät valmentajat tajua kuinka kivulias olkapää on kun en viitsi valittaa koko ajan ja olla naama sianvitulla kun lyönti ei lähden. En ikinä halua laittaa mitään virhettä vaivan piikkiin. Olisi pitänyt hoitaa niin ettei olisi tullut virhettä. Harmittaa nyt.

AAaaarggghh, taas tuo matikka tuolla vainoaa!!
En ole taaskaan tehnyt läksyjä kunnolla, mutta aijon pitäytyä päätöksessä mennä perslihoilla tämän jakson läpi ja sitten ensi kerralla ottaa niskasta kiinni!!

Kohta viimeinen kämppis lähtee seuraharkkoihin.. Oikeasti nämä keskiviikot on hoitoa päälle! Kyllä sen ymmärtää kun joutuu olemaan samojen naamojen kanssa 24/7. Ei heissä ole mitään vikaa, mutta kun pitää koko ajan olla siinä toisten kanssa. Kun minulla ja Smoukilla ei ole edes omaa huonetta, vaan nukumme olohuoneesa. Välillä se vaan kaivaa niin kovaa, kun ei voi olla vaan. Kun aina joku haluaa katsoa TV:tä tai häärätä keittiössä. Omassa huoneessa sais hengähtää kunnolla...

 

plaaplaa

-Zandip